+36-20-943-7117 cedex@cedex.hu
Betöltés...
Karos állvány

Tartókaros állványok

A karos állványok nagy kiterjedésű, hosszú rakatok, elsősorban szálanyagok több szinten történő tárolására szolgál.

A karos állványok főbb elemei az oszlopok, az oszlopokat összeköt merevítők, a talpak és a tartó karok. Az egyes elemek mérete és teherbírása igény szerint választható. Az egymás fölötti tartó karok száma szintén választható, a karok magassága 76 mm-enként csavarozás nélkül állítható. A tartó karok az oszlopokra mindkét oldalról fölhelyezhetők, így az iker (kétoldalas) állványsoroknál az oszlopokat nem kell duplázni.

Felhasználási terület: csövek, rudak, profilok, fűrészáruk, egyedi és változó méretű ládák, raklapok, stb. tárolása. Az egymás melletti karok kereszt tartókkal, rács vagy polc panelekkel összekötve univerzális, nagyméretű tároló felületeket képeznek, melyeken vegyes méretű és/vagy nagy kiterjedésű rakatok tárolhatók anélkül, hogy az áru be, ill. kirakodását az elöl lévő állvány oszlopok zavarnák.

A karos állványok előnye pl. a soros raklapállvánnyal szemben, hogy a nem raklapon elhelyezett árukat a rakodógép könnyen fölteheti, ill. leveheti és a kiegészítő elemek alkalmazásával az egyedi és változó méretű rakatok is tetszőlegesen tárolhatók.

Az egyes rendszerek az igényeknek megfelelően, egyedileg készülnek, ezért elemjegyzék, ill. árlista nem áll rendelkezésre. Érdeklődés esetén ajánlatkérésükre részletes tájékoztatást és ajánlatot küldünk.

Ajánlatkérés

karos állvány kék

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Adatvédelmi tájékoztató. megtekintése Elfogadom!