Szerződési feltételek

A vásárlás menete

- regisztráció
- megrendelés
- megrendelés visszaigazolás
- fizetés
- áru átvétel

Áru átvétel, házhoz szállítás

 - Budapest területén belül: nettó 180.000,- Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás díjtalan. Nettó 180.000,- Ft alatti vásárlás esetén a házhoz szállítási díj  5.000,- Ft + ÁFA (27%).

-  Budapest területén kívül: 80,- Ft + ÁFA (27%) kilométerenként (oda-vissza).

Fentiekben felsorolt díjtételek árengedményes vásárlások esetén nem érvényesek automatikusan!

Személyes áruátvétel: 1211 Budapest, Célgép u. 3. előzetesen egyeztetett időpontban.

Szállítási határidők

Raktárról történő eladás esetén a megrendelést követő 3 munkanapon belül, a megrendelés alapján gyártott termékek eladása esetén 10 munkanapon belül. A szállítási határidők abban az esetben is érvényesek, ha a vevő személyesen veszi át az árut raktárunkban.

 Fizetési feltételek

Áruátvételkor készpénzben vagy banki átutalással. Banki átutalás csak a felek írásban rögzített megállapodása esetén!

Regisztrációs feltételek

A * csillaggal jelölt részek kitöltése kötelező! A regisztrációs feltételek elfogadásával a regisztráló fél tudomásul veszi, hogy a Cedex Kft. a rögzített adatokat adatbázisában tárolja. A vonatkozó, hatályos törvényeknek megfelelően az adatok csak és kizárólag a regisztráló fél és a Cedex Kft. közötti kapcsolat tartásban használhatók fel és harmadik személynek nem adhatók ki. Magánszemély regisztrációja esetén a vonatkozó, hatályos törvények alapján a lakcímet is rögzíteni kell!

A regisztráló fél az adatok törlését bármikor kérheti!

A CEDEX Kft. a regisztráló fél előzetes engedélye nélkül a rögzített adatokat a regisztráló fél által kezdeményezett ügyletek lebonyolításán kívül semmilyen más célra nem használja fel!