+36-20-943-7117 cedex@cedex.hu
Betöltés...

Soros elrendezésű raklapos állvány

A legismertebb és leggyakrabban használt megoldás. Az állványokon elhelyezett rakatok bármelyike könnyen, gyorsan, tetszőleges sorrendben hozzáférhető, így különböző tartalmú, méretű és súlyú rakatok tárolhatók vegyesen. A tároló szintek száma és magassága az igényeknek és az adott lehetőségeknek megfelelően alakítható ki és utólag is változtatható. A párhuzamosan futó állványsorok közötti közlekedő folyosó szélességét a rakodó eszköz paramétereinek megfelelően kell kialakítani.

A soros elrendezésű raklapos tároló állványok két fő elemből állnak; állvány keretekből (két láb profil merevítőkkel összekötve) és a tartógerendákból. A tartógerendák megfelelően kialakított kapcsolófejeit a perforált állvány oszlopba illesztve (csavarozás nélkül) egy merev, stabil állványrendszer alakítható ki. Megfelelő teherbírású gerendák és állványkeretek beépítése esetén a nagy tömegű rakatok is biztonságosan tárolhatók.

Az oszlopok duplán perforáltak, így a gerendákat mindkét oldalról beakasztva, az állványsor az oszlopok duplázása nélkül építhető. Mivel a raktár állvány hosszanti merevítését maguk a tartógerendák biztosítják, az állványrendszer megfelelő merevségének elérése érdekében minimum két gerenda párat kell beépíteni egymás fölé. Az állványokat eldőlés ellen az aljzatba rögzített alapcsavarokkal biztosítják. A kellően biztonságos rögzítéshez jó minőségű beton padlóra van szükség.

Az állvány keretekből és tartógerendákból kialakított párhuzamosan futó állvány sorok között a rakodó eszköz paramétereinek megfelelő szélességű közlekedő utat kell biztosítani. Az így kialakított állványrendszeren tárolt rakatok tetszőleges sorrendben hozzáférhetők, könnyen, gyorsan kezelhetők, ezért jó raktártechnikai megoldást biztosítanak.

A helyszíni felmérés, a tanácsadás és a tervezés is díjtalan! Kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Adatvédelmi tájékoztató. megtekintése Elfogadom!