+36-20-943-7117 cedex@cedex.hu
Betöltés...
Épülő raktárcsarnok

Raktárcsarnok raktári nehéz-állvány elemekből

A cégünk által kínált raktárcsarnok raktári tároló állvány elemekből épül fel költségtakarékos, optimális, az igényekhez maximálisan igazodó módon.

A raktárépületek létrehozásának hagyományos sorrendje; 1. az épület megépítése, 2. a kész épület berendezése.

Az épületek méretezése többnyire eltér a raktári berendezések méretrendszerétől, ebből adódóan a berendezésnél a raktári állványok elrendezését kell az épület adottságaihoz illeszteni. Mivel a raklapállvány tartóelemek sztenderd méretei az eu raklapok méreteihez igazodnak, az állványok adott térben történő elhelyezésénél igen nagy helyveszteségek keletkezhetnek, vagy a tárolási szisztémában kell kompromisszumos megoldásokat kialakítani.

A raktári nehézállvány elemekből épített raktárcsarnok több szempontból előnyösebb megoldást kínál. A raktári állvány szerkezet a tárolási és áru mozgatási igényeknek megfelelően, optimális helykiosztással van kialakítva úgy, hogy egyben az épület tartószerkezeti funkcióit is ellátja. A sztenderd állvány elemek megfelelő méretezéssel és néhány speciális elemmel kiegészítve tökéletesen alkalmasak a tető, ill. az oldalfalak hordozására. Az így megépített raktárcsarnok minden szempontból egyenértékű egy könnyű szerkezetes épülettel. Kialakítása gazdaságos a néhány száz négyzetméteres alapterülettől a több ezer négyzetéteresig. A magasság 3-4 m-től 10 m fölötti is lehet.

Előnyei:

  • alacsony árfekvés
  • optimális helykihasználás
  • egyedi igények kielégítése
  • szétszerelhető és máshol újból összeszerelhető

Fontos: ez a megoldás kifejezetten raktározási célra szolgáló épületek kialakítására szolgál, mivel a felhasznált szerkezeti elemek nagy fesztávú, szabad terek kialakítására nem alkalmasak.

Ajánlatkérés

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Adatvédelmi tájékoztató. megtekintése Elfogadom!