+36-20-943-7117 cedex@cedex.hu
Betöltés...
Bejárható raklapállvány egy csarnokban

Bejárható (drive in) raklapos állvány

Egynemű rakatok tárolására alkalmas, a maximális helykihasználást biztosító, leggazdaságosabb megoldás LIFO (first in last out) tárolási rendszerben. A rakatok folyosókban, sínpárokon, egymás mögött vannak elhelyezve. A targonca a rakatokat az 1200-as oldalukról megfogva a folyosó végéről kezdi el feltölteni az állvány minden szintjét (falban). A kitárolás ennek a fordítottja. Egy folyosóban csak egynemű (azonos tartalmú) rakatok helyezhetők el.

Drive in raklapos állványrendszer ábra

Az állványrendszer keretekből, tartó sínekből és az állványt merevítő gerendákból, illetve andráskeresztekből áll. A folyosók száma, mélysége, magassága, a tároló szintek száma, teherbírása a konkrét igényeknek és a lehetőségeknek megfelelően alakítható ki.

Mivel a bejárható raklapállványoknál a targonca a folyosókon belül is közlekedik, a tervezésnél figyelembe kell venni a rendelkezésre álló, vagy beszerzés alatt lévő targonca szélességét, ill. a torony magasságát is.

A helyszíni felmérés, a tanácsadás és a tervezés is díjtalan! Kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Adatvédelmi tájékoztató. megtekintése Elfogadom!