+36-20-943-7117 cedex@cedex.hu
Betöltés...

Átgördülő (flow rail) raklapállvány

Tároló szintenként egynemű rakatok tárolására alkalmas, a maximális helykihasználást biztosító, leggazdaságosabb megoldás FIFO (first in first out) tárolási rendszerben. A rakatok folyosókban, egymás mögött, egy görgősoron vannak elhelyezve. A görgősor enyhén döntött, így a sor elején felhelyezett rakat – megfelelő fékező mechanizmus beiktatásával – legördül a folyosó végéig, így a teljes folyosó feltölthető az állvány elejéről. Kitároláskor az állvány végéről levett rakat helyet ad a mögötte lévőknek, így egy folyamatos töltés-kitárolás rendszer jön létre a gravitáció segítségével és mindig a legkorábban betárolt rakat hagyja el a raktárat a legkorábban.

Átgördülő raklapos állványrendszer ábra

Az állványrendszer keretekből, az állványt merevítő gerendákból, illetve a szállító görgősorból. A folyosók száma, mélysége, magassága, a tároló szintek száma, teherbírása a konkrét igényeknek és a lehetőségeknek megfelelően alakítható ki.

A helyszíni felmérés, a tanácsadás és a tervezés is díjtalan! Kérje ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Adatvédelmi tájékoztató. megtekintése Elfogadom!