+36-20-943-7117 cedex@cedex.hu
Betöltés...

Mobil polcrendszerek, tömör raktár

A mobil - gördíthető - polcrendszer általában a kis belmagasságú helyiségek maximális helykihasználására szolgáló, mozgatható raktárberendezés. Ezt a megoldást tömör raktár néven is nevezik. A mozgatható polcrendszer kialakításával - ideális esetben - a hagyományos polcrendszer kapacitásának közel a duplája is elérhető! Ráadásul a felépítmények készülhetnek új, vagy a már meglévő rendszer elemeinek - polc, profil, láb - felhasználásával, amely nagyban csökkentheti a bekerülési költséget.
Tekintse meg a gördíthető polcrendszer referenciáinkat!

A gördíthető polcrendszer alapvetően két részből áll:

Gördíthető alvázrendszer alsó része

Gördíthető alvázrendszer

A gördíthető alvázrendszer egyedileg, méretre készül a konkrét igényeknek és a kiválasztott felépítménynek megfelelően. Az alvázak 20 mm magas sínrendszeren mozognak. A sínek száma az alvázak méretétől és a teherbírástól függ. A sínrendszer a padlóhoz van rögzítve (dűbelekkel) és egyszerűen telepíthető a meglévő burkolatra, vagy a beton aljzatba süllyesztve úgy, hogy a síntest teteje a járófelülettel egy síkba kerüljön.
Amennyiben a sínek a meglévő padlóra kerülnek, a balesetmentes közlekedés biztosítása érdekében botlás gátló rézsű vagy álpadló kerül kialakításra a sínek között.

Felépítmény a görgetős alvázon

Felépítmény

A felépítmény lényegében bármely általunk forgalmazott új vagy használt fém polcrendszer lehet, vagy a már meglévő polcrendszer alakítható át mobil felépítménnyé. A konkrét típust a vevő választja ki igényeinek megfelelően. Ez lehet festett vagy horganyzott, csavarkötéses Salgó vagy csavarmentes állítható polcos polcrendszer is, mint például a Hunflex, az Aprod, a Metalsistem, HI280 vagy Sysco.

Gördíthető alváz rajz
Gördíthető alváz metszet

Ajánlatkérés

Egy-egy gördíthető állvány lehet 600-1200 mm széles, 1000-10000 mm hosszú, 2000-4000 mm magas, de ezektől eltérő méretek is megoldhatók.
A mobil polcrendszer méretétől és a terheléstől függően mozgatható kézzel – toló fogantyúval vagy hajtókerékkel – vagy gépi meghajtással. Leggyakoribb megoldás a hajtókerekes meghajtás. Ez esetben az alvázat az egyik sín mellett futó padlóláncba kapaszkodó fogaskerék mozgatja, melyet a hajtókerékkel - megfelelő áttétellel - forgatunk.

Hagyományos alváz rajz
Hagyományos állványok (16 állványmezők)

Gördíthető állvány rajz
Gördíthető állványok (32 állványmező)

A mobil polcrendszer egyedi igényeknek megfelelően készül. Bár a megvalósítás költsége lényegesen magasabb a fix polcrendszerénél, az adott helyiség helykihasználása közel száz százalékos és a fix polcrendszer kapacitásának akár a duplája is elérhető. Kérjen ajánlatot vagy részletes tájékoztatást minden kötelezettség nélkül!

Gördíthető polcrendszer animáció

Válasszon Salgó polcrendszer típust!
Válasszon Salgó polcrendszer típust!

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Adatvédelmi tájékoztató. megtekintése Elfogadom!