+36-20-943-7117 cedex@cedex.hu
Betöltés...

Galériás állványok

Többszintes polcrendszerek, pódiumok

A galériás állványrendszerek létrehozásának célja, hogy nagy belmagasságú terekben több, hasznos, jól kihasználható tároló szintet hozzunk létre. A felhasználás módjából adódóan több megoldási lehetőség van.

Galériás polcrendszer

Amennyiben a teljes teret - a földszinttől a mennyezetig - tároló polcokkal kívánjuk beépíteni, az un. önhordó raktári állványrendszereket érdemes alkalmazni. Ez esetben a teljes beépítési magasságban maga a polcrendszer tartja a járószinteket (megfelelően méretezett láb profilokkal) és nincs szükség egyéb tartószerkezeti elemekre. Ez a megoldás rendkívül gazdaságos, mert a járószintek, ill. a lépcsők anyag költéségén kívül csekély plusz költséggel jár. A Cedex Kft. által forgalmazott fémpolcok minden típusa alkalmas raktári galériás polcrendszer kiépítésére. Ezek a rendszerek a rendelkezésre álló tér maximális kihasználását biztosítják. Megfelelő tervezéssel elérhető, hogy a lépcsők által elfoglalt területen kívül más helyveszteség ne legyen. Ez a megoldás mindenképpen olcsóbb és hatékonyabb a szokványos építőipari galériás megoldásoknál, ráadásul az állványrendszer az igények megváltozása esetén lebontható és máshol, más elrendezésben, a láb profilok darabolásával akár normál polcrendszerként is felhasználhatók.

Galériás polcrendszer horganyzott salgóból
Galériás polcrendszer horganyzott salgóból

Nagy kiterjedésű dobozok, zsákok, alkatrészek tárolására alkalmas, több szintes polcrendszer kialakítható raklapállvány elemekből is. A gerenda párok bepolcozásával nagy tároló felületek jönnek létre melyek könnyen rakodhatók és jól átláthatók. A gerenda méretekből adódóan 1800, 2700 vagy 3600 mm hosszú és 1000-1200 mm mély polcok alakíthatók ki. Új állvány rendelése esetén egyedi méretek is megoldhatók. A polc felület lehet pozdorja, OSB, bútorlap, acéllemez vagy rács az igényeknek megfelelően. A teherbírás 200 kg-tól akár 1000 kg is lehet négyzetméterenként.

Galériás polcrendszer lépcsővel
Galériás polcok áruval töltve

Pódium

Amennyiben a cél egy vagy több plusz tároló szint létrehozása a nagy belmagasságú raktárakban, csarnokokban, a galéria tartószerkezete speciális, erre a célra tervezett acél állványrendszer, mely oszlopokból, nagy fesztávú gerendákból és a járószintet tartó keresztgerendákból áll. Az oszlopok és a főtartók összekötő elemei biztosítják az állványrendszer megfelelő merevítését minden irányban. Az igényeknek megfelelően az oszlopok különböző távolságra lehetnek egymástól 3-4 m-től akár 8 m-ig is. A járószint teherbírását és borításának anyagát szintén az igényeknek megfelelően lehet megválasztani. A teherbírás a 250 kg / m2-től akár 1000 kg / m2-ig is kérhető. A borítás lehet fa forgácslap natúr vagy burkolt kivitelben, illetve acél lemez vagy különböző típusú rácsok.

Galériás polcrendszer pódium raklapállványból sárga színben
Galériás polcrendszer pódium korláttal

A különböző rendszerek az igényeknek megfelelően, egyedileg készülnek, ezért elemjegyzék, illetve árlista nem áll rendelkezésre. További információért hívja a +36-1-4257603-as telefonszámot, vagy kérjen ajánlatot minden elkötelezettség nélkül!

Ajánlatkérés

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Adatvédelmi tájékoztató. megtekintése Elfogadom!