+36-20-943-7117 cedex@cedex.hu
Betöltés...
HI280 polcok

HI280

A HI280 a legmodernebb technológiával, a legjobb minőségű, horganyzott anyagból készülő, rendkívül stabil és tartós polcrendszer.

Az állvány nagyfokú stabilitását egy speciális hossztartós merevítésnek köszönheti, melynek lényege, hogy a polcot tartó és egyben az állványt merevítő két hossztartóból az egyik össze van építve a polccal (egy lemezből van hajlítva). Az állványkeretek az összeszerelés helyszínén is összeállíthatók, így a fuvarköltség lényegesen csökkenthető. Az állványhoz számos kiegészítő is kapható megfizethető áron. A szokásos kiegészítőkön kívül – polcosztó, kidőlés gátló, hát és oldalfal, stb. – kihúzható fiókot és zárható ajtót is lehet rendelni.

A HI280 állványrendszer széles körben alkalmazható bármely típusú és csomagolású árufajta tárolására. Könnyen ráépíthető mobil alvázra és galériás rendszerek kialakítására is kitűnően alkalmazható. Az ár / érték (minőség) arány a HI280 polcrendszer esetében rendkívül kedvező, mert bizonyos összeállítások esetén közel egy árszinten van a legolcsóbb horganyzott csavaros rendszerekkel. A polcok magassága 25 mm-enként állítható. A polcok teherbírása 120-140 kg, de erősített kivitelben 200-240 kg is lehet.

A szállítási határidő raktárról azonnal, vagy nagyobb projektek esetén 4-5 hét.

Kérjen - minden kötelezettség nélkül - ajánlatot elképzelésére! Igényét jelezze felénk ajánlatkérési űrlapunkat kitöltve, amelyet az alábbi gombra kattintva érhet el:

Ajánlatkérés

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Adatvédelmi tájékoztató. megtekintése Elfogadom!