+36-20-943-7117 cedex@cedex.hu
Betöltés...

Acél polcrendszerek

Ajánlatkérés
Festett salgó polc

Csavaros polcrendszerek

A csavarkötéses rendszerek lényege, hogy a polc lapok teher viselő és szerkezeti elemek is egyben. Mind a szélességi, mind a hosszanti merevítést a polcok és a láb profilok közé illesztett és csavarokkal rögzített saroklemezek biztosítják. A szakszerűen szerelt rendszer rendkívül merev és stabil. Bár összeszerelésük számottevő időt, energiát és szakértelmet kíván, népszerűségük továbbra is töretlen a nagyfokú variálhatóságnak és az alacsony árnak köszönhetően. A polcok hagyományos (colos), valamint metrikus méretrendszerben kerülnek forgalomba.

Salgó polcok

Metalsistem polc használatban

Csavarmentes polcrendszerek

Az állítható polcos (kapcsolható/csavarmentes/csavar nélküli) állványrendszerek polcokból, állványkeretekből és különböző megoldású hosszanti merevítőkből állnak. A kapcsolható rendszerek előnye a gyors és egyszerű össze, illetve szétszerelhetőség, a polc magasságok egyszerű állítása, valamint az esztétikus megjelenés. Fix, mobil és galériás polcrendszer építésére egyaránt alkalmasak. Felhasználhatók mindennemű kézi raktár, irattár és irodai berendezés kialakítására.

Csavarmentes termékeink

Válasszon Salgó polcrendszer típust!
Válasszon Salgó polcrendszer típust!

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Adatvédelmi tájékoztató. megtekintése Elfogadom!