Cedex.hu
Raktártechnika

Raktárcsarnok raktári nehéz-álvány elemekből

A cégünk által kínált raktárcsarnok raktári állvány elemekből épül fel költségtakarékos, optimális, az igényekhez maximálisan igazodó módon.

A raktárépületek létrehozásának hagyományos sorrendje; 1. az épület megépítése, 2. a kész épületet berendezése.

Raktárcsarnok 2Az épületek méretezése többnyire eltér a raktári berendezések méretrendszerétől, ebből adódóan a berendezésnél a raktári állváyok elrendezését kell az épület adottságaihoz illeszten. Mivel a raklapállvány tartóelemek sztenderd méretei az eu raklapok méreteihez igazodnak, az állványok adott térben történő elhelyezésénél igen nagy helyveszteségek keletkezhetnek, vagy a tárolási szisztémában kell kompromisszumos megoldásokat kialakítani.

Raktárcsarnok 1A raktári nehézállvány elemekből épített raktárcsarnok több szempontból előnyösebb megoldást kínál. A raktári állvány szerkezet a tárolási és áru mozgatási igényeknek megfelelően, optimális helykiosztással van kialakítva úgy, hogy egyben az épület tartószerkezeti funkcióit is ellátja. A sztenderd állvány elemek megfelelő méretezéssel és néhány speciális elemmel kiegészítve tökéletesen alkalmasak a tető, ill. az oldalfalak hordozására. Az így megépített raktárcsarnok minden szempontból egyenérétkű egy könnyű szerkezetes épülettel. Kialakítása gazdaságos a néhány száz négyzetméteres alapterülettől a több ezer négyzetéteresig. A magasság 3-4 m-től 10 m fölötti is lehet.

Előnyei:
- alacsony árfekvés
- optimális helykihasználás
- egyedi igények kielégítése
- szétszerelhető és máshol újból összeszerelhető

Fontos: ez a megoldás kifejezetten raktározási célra szolgáló épületek kialakítására szolgál, mivel a felhasznált szerkezeti elemek nagy fessztávú, szabad terek kialakítására nem alkalmasak.

Nyomtatható verzió   Nyomtatható verzió       

A tér idő, az idő pénz.

Kosár

Termékek: 0 Darab
Összeg: 0 Ft

Belépés - RegisztrációÁrukiadás raktárunkban előzetes időpont egyeztetést követően

Hívja a +36 20 9437117-es mobilszámot! 

 

Iroda, bemutatóterem, raktár

Cedex Kft.

Cím: 1211 Budapest,

Varrógépgyár u. 8-10

Telefon: (06-1) 425-7603

Fax: (06-1) 425-7604

E-mail: cedex@cedex.hu