Cedex.hu
Raktártechnika

Karos állványok

A karos állványok nagy kiterjedésű, hosszú rakatok, elsősorban szálanyagok több szinten történő tárolására szolgál.

karos állvány kereszttartĂłkkal 8A karos állványok főbb elemei az oszlopok, az oszlopokat összeköt merevítők, a talpak és a tartó karok. Az egyes elemek mérete és teherbírása igény szerint választható. Az egymás fölötti tartó karok száma szintén választható, a karok magassága 50-100 mm-enként csavarozás nélkül állítható. A tartó karok az oszlopokra mindkét oldalról fölhelyezhetők, így az iker (kétoldalas) állványsoroknál az oszlopokat nem kell duplázni.

karos állvány szálanyag tárolĂł 11Felhasználási terület: csövek, rudak, profilok, fűrészáruk, egyedi és változó méretű ládák, raklapok, stb. tárolása. Az egymás melletti karok kereszt tartókkal, rács vagy polc panelekkel összekötve univerzális, nagy méretű tároló felületeket képeznek, melyeken vegyes méretű és/vagy nagy kiterjedésű rakatok tárolhatók anélkül, hogy az áru be, ill. kirakodását az elöl lévő állvány oszlopok zavarnák.

A karos állványok előnye pl. a soros raklapállvánnyal szemben, hogy a nem raklapon elhelyezett árukat a rakodógép könnyen fölteheti, ill. leveheti és a kiegészítő elemek alkalmazásával az egyedi és változó méretű rakatok is tetszőlegesen tárolhatók.

Az egyes rendszerek az igényeknek megfelelően, egyedileg készülnek, ezért elemjegyzék, ill. árlista nem áll rendelkezésre. Érdeklődés esetén ajánlatkérésükre részletes tájékoztatást és ajánlatot küldünk. 

Ajánlatkérés karos állványokra

Nyomtatható verzió   Nyomtatható verzió       

A tér idő, az idő pénz.

Kosár

Termékek: 0 Darab
Összeg: 0 Ft

Belépés - RegisztrációÁrukiadás raktárunkban előzetes időpont egyeztetést követően

Hívja a +36 20 9437117-es mobilszámot! 

 

Iroda, bemutatóterem, raktár

Cedex Kft.

Cím: 1211 Budapest,

Varrógépgyár u. 8-10

Telefon: (06-1) 425-7603

Fax: (06-1) 425-7604

E-mail: cedex@cedex.hu