Cedex.hu
Raktártechnika

Galériás polcrendszerek

A galériás rendszerek létrehozásának célja, hogy nagy belmagasságú terekben több, hasznos, jól kihasználható tároló szintet hozzunk létre. A felhasználás céljából adódóan több megoldási lehetőség van.

  1. Metalsistem galĂ©riaGalériás állványrendszerek és polcrendszerek:
    Amennyiben a teljes teret - a földszinttől a mennyezetig - tároló polcokkal kívánjuk beépíteni, az un. önhordó raktári állványrendszereket érdemes alkalmazni. Ez esetben a teljes beépítési magasságban maga a polcrendszer tartja a járószinteket (megfelelően méretezett láb profilokkal) és nincs szükség egyéb tartószerkezeti elemekre. Ez a megoldás rendkívül gazdaságos, mert a járószintek, ill. a lépcsők anyag költéségén kívül csekély plusz költséggel jár. A Cedex Kft. által forgalmazott fémpolcok mindegyike alkalmas raktári galéria kiépítésére. Az önhordó galériás polcrendszerek a rendelkezésre álló tér maximális kihasználását biztosítják. Megfelelő tervezéssel elérhető, hogy a lépcsők által elfoglalt területen kívül más helyveszteség ne legyen. Ez a megoldás mindenképpen olcsóbb és hatékonyabb a szokványos építőipari galériás megoldásoknál, ráadásul az állványrendszer az igények megváltozása esetén lebontható és máshol, más elrendezésben, a láb profilok darabolásával akár normál polcrendszerként is felhasználhatók.

  2. pĂłdium galĂ©ria GL8 4Pódium:
    Amennyiben a cél egy vagy több plusz tároló szint létrehozása a nagy belmagasságú raktárakban, csarnokokban, a galéria tartószerkezete speciális, erre a célra tervezett acél állványrendszer, mely oszlopokból, nagy fesztávú gerendákból és a járószintet tartó keresztgerendákból áll. Az oszlopok és a főtartók összekötő elemei biztosítják az állványrendszer megfelelő merevítését minden irányban. Az igényeknek megfelelően az oszlopok különböző távolságra lehetnek egymástól 3-tól akár 8 m-ig is. A járószint teherbírását és borításának anyagát szintén az igényeknek megfelelően lehet megválasztani. A teherbírás a 250 kg / m2-től akár 1000 kg / m2-ig is kérhető, a borítás lehet fa forgácslap natúr vagy burkolt formában, vagy acél lemez vagy különböző típusú rácsok.

  3. Csarnok iroda rajz 1Csarnokiroda:
    A raktárban a munkafolyamatok egyszerűbb és közvetlenebb áttekintése és irányítása érdekében célszerű az irodát a raktáron belül elhelyezni. A CLIPSOLAC típusú elválasztófal rendszerből könnyen össze- és szétszerelhető raktári irodahelyiség alakíthatók ki tetszőleges méretben. Az igényeknek megfelelően alakíthatók ki továbbá a nyílászárók, a világítás, a hang és hőszigetelés, a padló burkolás, stb.. A rejtett, belső elhelyezésű rögzítő elemeknek köszönhetően a rendszer sérülés nélkül szétszerelhető, majd bárhol újból összeszerelhető. A hasznos raktártér csökkenését elkerülendő a csarnokirodát célszerű nagy fessztávú pódium rendszerre építeni, így megfelelően átgondolt elrendezés esetén a lépcső által elfoglalt területen kívül semmilyen helyveszteség nincs.

A különböző rendszerek az igényeknek megfelelően, egyedileg készülnek, ezért elemjegyzék, illetve árlista nem áll rendelkezésre. További információért hívja a +36-1-4257603-as telefonszámot, vagy kérjen ajánlatot minden elkötelezettség nélkül!

ajanlatkeres

Nyomtatható verzió   Nyomtatható verzió       

A tér idő, az idő pénz.

Kosár

Termékek: 0 Darab
Összeg: 0 Ft

Belépés - RegisztrációÁrukiadás raktárunkban előzetes időpont egyeztetést követően

Hívja a +36 20 9437117-es mobilszámot! 

 

Iroda, bemutatóterem, raktár

Cedex Kft.

Cím: 1211 Budapest,

Varrógépgyár u. 8-10

Telefon: (06-1) 425-7603

Fax: (06-1) 425-7604

E-mail: cedex@cedex.hu