Cedex.hu
Raktártechnika

DEXION fém polcrendszerek

DEXION horganyzott, collos, csavarkötéses fém polcrendszerDexion márkanév évtizedek óta jelen van Magyarországon, elsősorban a licence alapján, Dexion – Salgó néven Salgótarjánban gyártott csavarkötéses polcrendszer révén.

A licence szerződés lejártát követően azonban ezt a polcrendszert – kisebb módosításokkal, de változatlan méretrendszerben - továbbra is gyártják Magyarországon és „Salgó hagyományos”, vagy „Salgó colos” néven kerül forgalomba porszórt (festett) szürke, ill. horganyzott kivitelben.

Dexion-Salgó márkanevű polcok jelenleg már csak használt állapotban találhatók a piacon, festett, sötétszürke kivitelben. Az „S” jelű polcok 110 kg, a „H” jelű polcok 240 kg / polc teherbírással kerültek forgalomba

Az eredeti Dexion csavarkötéses fém polcrendszert jelenleg Németországban gyártják, kizárólag horganyzott kivitelben. Értékesítése projekt alapon történik, az egyes elemekről tételes árlista nem áll rendelkezésre. Ajánlatkérés alapján komplett polcrendszerre adunk ajánlatot. Megrendelés esetén a szállítási határidő általában 4 hét. Az eredeti Dexion polcrendszer elemek jobb minőségűek a magyar Salgó polcrendszernél, de az árkülönbözet nem áll arányban a minőségi különbözettel.

Ajánlatkérés - DEXION fém polcrendszer

 

Nyomtatható verzió   Nyomtatható verzió       

A tér idő, az idő pénz.

Kosár

Termékek: 0 Darab
Összeg: 0 Ft

Belépés - RegisztrációÁrukiadás raktárunkban előzetes időpont egyeztetést követően

Hívja a +36 20 9437117-es mobilszámot! 

 

Iroda, bemutatóterem, raktár

Cedex Kft.

Cím: 1211 Budapest,

Varrógépgyár u. 8-10

Telefon: (06-1) 425-7603

Fax: (06-1) 425-7604

E-mail: cedex@cedex.hu