Cedex.hu
Raktártechnika

Irattároló polcrendszerek

Az irattároló fém polcrendszerek rugalmasan alakíthatók a folyamatosan változó és egyéni igényekhez. Bármikor kiegészíthetők új elemekkel, vagy akár a szükségtelen elemek le is cserélhetők. Mivel a Cedex Kft. használt polcrendszerek forgalmazásával is foglalkozik, bármikor megvásároljuk vagy visszavásároljuk a polcrendszer szükségtelenné vált polcait, kiegészítőit.

Használt görgős tálcák

Használt görgős tálcák

FIFO előírásoknak megfelelő tárolásra alkalmas, használt görgős tálcák eladók.  Méret: 2700x2600 mm, a dőlésszög, a csatornák száma és szélessége állítható. Raklapállványba építhető.

Bővebben »

SALGÓ fém polcrendszer

SALGÓ fém polcrendszer

A SALGÓ fém polcrendszer hosszú évek óta jelen van a magyar piacon. Ez a műszakilag jól átgondolt tároló rendszer német licencként indult Magyarországon, majd a licencszerződés lejártával - néhány módosítást követően - kezdte meg hazai pályfutását Salgó néven. A legnépszerűb polcos állványrendszer, amely más rendszerekkel is könnyen kombinálható. A Salgó elemek csavarkötéssel rögzíthetők egymáshoz, és kétféle méretrendszerben - hagyományos (colos) és metrikus - kerülnek piacra.

Bővebben »

Sysco irattároló polcrendszer

Sysco irattároló polcrendszer

A Sysco tetszetős kivitelű, dekoratív irattároló polcrendszer. Esztétikus külső megjelenésének köszönhetően a legigényesebb irodákban is alkalmazható.

Bővebben »

HI280 polcos állványrendszer

HI280 polcos állványrendszer

A HI280 a legmodernebb technológiával, a legjobb minőségű, horganyzott anyagból készülő, rendkívül stabil és tartós polcrendszer.

Bővebben »

DEXION fém polcrendszerek

DEXION fém polcrendszerek

A Dexion márkanév évtizedek óta jelen van Magyarországon, elsősorban a licence alapján, Dexion – Salgó néven Salgótarjánban gyártott csavarkötéses polcrendszer révén.

Bővebben »

DEXION-SALGÓ fém polcrendszer

DEXION-SALGÓ fém polcrendszer

Bár a Dexion-Salgó név még ma is használatban van, a termék mégsem azonos sem a Dexion márkanév alatt forgalomba kerülő, német gyártású fém polcrendszerrel, sem a Salgó gyár termékeivel. Az eredetileg német licenc alapján előállított Dexion-Salgó pályafutása Salgótarjánban kezdődött évtizedekkel ezelőtt. Amikor a licencszerződés lejárt, ezt követően a polcrendszert – kisebb módosításokkal, de változatlan méretrendszerben – továbbra is gyártották, és gyártják még ma is Salgótarjánban. Ezek a mindenki által jól ismert és közkedvelt, Salgó fém polcrendszerek, amelyek colos és metrikus változatban vannak a piacon.

Bővebben »

HUNFLEX állítható fém polcrendszer

HUNFLEX állítható fém polcrendszer

A HUNFLEX fém polcrendszer egy könnyített kivitelű, egymáshoz csavarmentesen kapcsolható elemekből álló, elegáns raktári tárolórendszer. Az elemekből egy- és ikermezős állványsorokat lehet kialakítani tetszőleges számú mezővel. Ez az irattárak és üzleti tárolók kedvelt polcos állványrendszere speciális raktározási, tárolási célokra is használható. A Hunflex talán a legegyszerűbben ésa  leggyorsabban összeállítható polcrendszer, szakértelem nélkül is szerelhető.

Bővebben »

APROD állítható fém polcrendszer

APROD állítható fém polcrendszer

Az APROD állítható polcrendszer - vagy polcos állvány - egymáshoz csavarmentesen kapcsolható elemekből áll. Az állványelemek anyaga hidegen hengerelt minőségi acél., amely masszívvá teszi af estett vagy horganyzott kivitelben készülőa polcrendszert. A több színben is alkalmazott műanyag bevonatú felületvédelem porszórásos technológiával történik. Ez nem csak kiváló minőséget és esztétikus kinézetet biztosít, hanem a korrózióvédelmet is szolgálja.

Bővebben »

METALSISTEM állítható fém polcrendszer

METALSISTEM állítható fém polcrendszer

A Metalsistem fém polcrendszer közepes és nagy teherbírású igényeket szolgál ki. Teljesen csavar nélkül rendszer, így könnyen, gyorsan szerelhető. Bevonata speciális, ún. sendzimírhorganyzott, mely tetszetős megjelenésű és rendkívül tartós. Így nem csak raktárakban, hanem üzletekben is mutatós tároló rendszer.

Bővebben »

Csavarkötéses polcrendszerek

Csavarkötéses polcrendszerek

Jól variálható, széles körben használható polcrendszerek.

Bővebben »

A tér idő, az idő pénz.

Kosár

Termékek: 0 Darab
Összeg: 0 Ft

Belépés - RegisztrációÁrukiadás raktárunkban előzetes időpont egyeztetést követően

Hívja a +36 20 9437117-es mobilszámot! 

 

Iroda, bemutatóterem, raktár

Cedex Kft.

Cím: 1211 Budapest,

Varrógépgyár u. 8-10

Telefon: (06-1) 425-7603

Fax: (06-1) 425-7604

E-mail: cedex@cedex.hu