Cedex.hu
Raktártechnika

Amennyiben nem érzi magát szekembernek a kalkuláció elkészítéséhez, vagy egyszerűen nincs ideje ezzel foglalkozni, a Cedex Kft. átvállalja Öntől ezt a munkát. így biztos lehet benne, hogy a polcrendszer vagy a raktári állványrendszer leszállítása és beszerelése után is elégedett lesz a munkánkkal.

A Salgó polc alternatívái

A Salgó polc alternatívái

A bevált csavaros Salgó polcrendszer mellett alternatív megoldást jelentenek a csavar nélküli polcrendszerek. Ezek a kapcsolhatónak is nevezett rendszerek rugalmasan alakíthatók és bővíthetők. Magasságuk, mélységük és terhelhetőségük variálhatósága pedig rendkívül rugalmas.

Bővebben »

Amikor kevés a raktártér

Amikor kevés a raktártér

Ahogy a magas légtér gazdaságos kihasználására vannak kiváló technológiák, épp úgy rendelkezésre állnak megoldások alacsony, vagy kisebb raktárhelyiségek tárolókapacitásának bővítésére.

Bővebben »

Nagy belmagasságú raktárhelyiség lehetőségei

Nagy belmagasságú raktárhelyiség lehetőségei

Polcrendszerek költöztetése, áttelepítése során gyakran találkozunk nagy belmagasságú, kihasználatlan raktárterekkel, amelyek beépítése esetén nem lett volna szükség nagyobb raktárba költözni. A lehetséges beruházás költsége pedig gyors megtérülést eredményezhetett volna.

Bővebben »

Milliós megtakarítások

Milliós megtakarítások

Éves szinten - a tároló rendszer méretének és a tárolási feladatoknak függvényében - akár milliókat is meg lehet takarítani, amennyiben a telepítendő tároló rendszerek nem csak az ajánlati ár alapján kerülnek kiválasztásra. A mai gazdasági helyzetben csábítóan hathat 5-10%-os megtakarítás is, de ez csak több milliós nagyságrendű beruházásoknál jelenthet komoly összeget.

Bővebben »

Salgó polcrendszer tervezési és kalkulációs segédlete

Salgó polcrendszer tervezési és kalkulációs segédlete

A kalkulációs segédlet abban segít Önnek, hogy nagyságrendileg kiszámolhassa a rendelkezésre álló raktártérbe mekkora polcrendszer állítható be. Ez számunkra is megkönnyíti az ajánlat elkésztését.

Bővebben »

A tér idő, az idő pénz.

Kosár

Termékek: 0 Darab
Összeg: 0 Ft

Belépés - RegisztrációÁrukiadás raktárunkban előzetes időpont egyeztetést követően

Hívja a +36 20 9437117-es mobilszámot! 

 

Iroda, bemutatóterem, raktár

Cedex Kft.

Cím: 1211 Budapest,

Varrógépgyár u. 8-10

Telefon: (06-1) 425-7603

Fax: (06-1) 425-7604

E-mail: cedex@cedex.hu