Cedex.hu
Raktártechnika

A referenciák között Ön megtalálja azokat a partnereinket, akik a raktártechnika különböző tereletein a Cedex Kft-t választották. Megtisztelő lenne a számunkra, ha hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink sorában köszönthetnénk.

Ajánlataink felölelik a raktártechnika majdnem teljes területét, így Ön is megtalálhatja nálunk a legoptimálisabb raktározási megoldást termékeinek tárolására. Ingyenes felméréssel, téroptimalizálással segítjük hozzá a legjobb és leggazdaságosabb kivitelezéshez.

Raklapos és polcos raktári állványrendszerek

A raktártechnika fontos feladata a raklapos áruk elhelyezése könnyen, gyorsan hozzáférhető módon. A következő cégek minket választottak ennek megoldására. Megtisztelő lenne, ha a raklapos vagy polcos állványrendszerek szállításával az Ön raktározási problémáit is megoldhatnánk.

Bővebben »

Fix és mobil irattároló fém polcrendszerek

Fix és mobil irattároló fém  polcrendszerek

Azok a cégek, amelyek a raktártechnika területén minket választottak fix és mobil irattároló fém polcrendszerek telepítésére. Referencia listánk koránt sem teljes. Megtisztelő lenne a számunkra, ha az Ön egyedi igényeit is kielégítő Salgó vagy Dexion fém polcok és polcrendszerek szállítását ajánlhatnánk irodai, raktári vagy bolti tárolási gondjaira.

Bővebben »

A tér idő, az idő pénz.

Kosár

Termékek: 0 Darab
Összeg: 0 Ft

Belépés - RegisztrációÁrukiadás raktárunkban előzetes időpont egyeztetést követően

Hívja a +36 20 9437117-es mobilszámot! 

 

Iroda, bemutatóterem, raktár

Cedex Kft.

Cím: 1211 Budapest,

Varrógépgyár u. 8-10

Telefon: (06-1) 425-7603

Fax: (06-1) 425-7604

E-mail: cedex@cedex.hu